Bemutatkozás

A MAY-WAY Kft. az alapítók tíz éves szakmai tapasztalatára alapozva 1999-ben családi vállalkozásként jött létre Szombathelyen. Folyamatos fejlődése révén mára a komolyabb teljesítményű és méretű, összetett, illetve speciális klímatechnikai és szellőzés technikai megoldások szakértőjévé vált.

Cégünk célkitűzése, hogy magas komfortfokozatú, egyben gazdaságosan üzemeltethető légkondicionáló rendszereket kínáljon partnereinek. Ennek szellemében nyitottak vagyunk az új technológiák bevezetésére. Nagy hangsúlyt fektetünk az alternatív energiákra és megújuló energiaforrásokra.


KLÍMA- ÉS SZELLŐZÉSTECHNIKA

A légkondicionálás a kellemes, tiszta és egészséges levegő záloga. Mindemellett a helyiségek berendezésének élettartamára nézve is kedvező hatással van.

Azon cégek számára, akik felismerik ennek fontosságát, a MAY-WAY Kft. klímaberendezések széles skáláját kínálja.

A klímák felszerelését, beüzemelését, karbantartását komplex megoldások keretében végezzük!

A korszerű épületekkel szemben támasztott komfortigény kielégítéséhez a MAY-WAY Kft. szellőzőgépek és berendezések értékesítésével és telepítésével is hozzájárul, különös gondot fordítva arra, hogy minőségi termékekkel és munkával szolgálja megrendelőit.

A legújabb, modern technológiák nyomon követése és alkalmazása révén megrendelőink számára a legideálisabb klimatizálási megoldást igyekszünk ajánlani, majd kivitelezni.


ÚJDONSÁGOK

Az elmúlt évek szakmai tapasztalataira alapozva a MAY-WAY Kft. különleges klíma-és légtechnikai megoldások létrehozását is vállalja.

A megújuló energiaforrás olyan jelenség, amelyből ismétlődően energia nyerhető és folyamatosan, különösebb beavatkozás nélkül újra termelődik. Amennyiben energiatakarékos fűtésre, hűtésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, az általunk forgalmazott berendezések a legmagasabb igényeknek, elvárásoknak is megfelelnek.

Hőszivattyús rendszerek kialakítása hűtésre, fűtésre

Hővisszanyerő szellőztető berendezések

Forgalmazzuk a víz intenzív elpárologtatásán alapuló evaporatív léghűtőket is. Ezek speciális textiles légcsatornával párosítva a környezetvédelmi szempontoknak is messzemenően megfelelnek.


KOMPLEX MEGOLDÁSOK

A klímaberendezések és szellőzés-technikai rendszerek kivitelezésekor cégünk komplex szolgáltatást kínál.

Az igények és lehetőségek ismeretében elkészítjük a terveket. Tapasztalt szakembereink és állandó alvállalkozóink nem csak az épületgépészeti munkák, hanem a kivitelezés során adódó építőmesteri, villany- és vízszerelési, valamint tetőfedő munkák minőségére is garanciát vállalnak. Az általunk üzembe helyezett berendezésekre vállaljuk a szakszerű és folyamatos karbantartást és szervizt.

Kérje ajánlatunkat, melyben a technikai paraméterek mellett mindenre kiterjedő szakmai információkat osztanak meg az érdeklődőkkel munkatársaink.

Válassza Ön is a MAY-WAY Kft. tapasztalatokon, minőségen alapuló szolgáltatását!

Elérhetőségek

MAY-WAY Kft.

9700 Szombathely,
Vépi út 2/B.
Telefon:
+3694501596
Fax: +36 94 501 596
Mobil:
+36 70 316 8992
E-mail:
info@mayway.hu
MAY-WAY Kft. - Magyar